Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Sevilla znovu porazila Villareal, Torres pomohl k vítězství Atlética

Madrid - Atlético Madrid zvítězilo v 28. kole nad Getafe 2:0 a zaznamenalo první výhru po třech ligových remízách v řadě. Brankou k tomu madridskému celku pomohl Fernando Torres.

Fernando Torres slaví branku
zdroj: ČTK/EFE autor: Victor Lerena

Vůbec poprvé po svém návratu do mateřského klubu v lize trefil útočník Fernando Torres. Bývalý hráč Chelsea nebo Liverpoolu si již po třech minutách naskočil na přímý kop Kokeho a hlavou otevřel skóre. I druhá branka Atlética padla po přímém kopu Kokeho, prodloužení Jiméneze tentokráte do brány dostal Tiago Mendes.

Svěřenci Diega Simeoneho mají za sebou úspěšný týden. V úterý postoupili do čtvrtfinále Ligy mistrů a sobotní výhrou ukončili třízápasovou sérii remíz v Primera Division. Za třetí Valencií si Atlético udržuje jednobodovou ztrátu, naopak páté Seville odskočilo na sedm bodů.

Sevill zvítězila na hřišti Villarrealu 2:0 a na čtvrté Atlético Madrid ztrácejí čtyři body. Villarreal podlehl svému soupeři počtvrté v řadě. První poločas přinesl několik šancí na obou stranách, úvodní gól ale vstřelil až ve 49. minutě hostující obránce Coke, jenž se trefil podruhé v sezoně. Čtvrtý bodový zisk v řadě pro Sevillu pojistil o čtvrt hodiny později záložník Vitolo.

Výsledky 28. kola španělské fotbalové ligy:

Elche - Valencie 0:4 (44. Gomes, 57. Alcácer, 71. vlastní Roco, 90.+2 Otamendi), Atlético Madrid - Getafe 2:0 (3. Torres, 44. Mendes), Levante - Vigo 0:1 (86. Charles), Granada - Eibar 0:0, Bilbao - Almería 2:1 (9. Etxeita, 26. Rico - vlastní Balenziaga), Villarreal - FC Sevilla 0:2 (49. Coke, 65. Vitolo), San Sebastian - Córdoba 3:1 (33. Agirretxe, 75. Castro, 90.+2 Finnbogason - 12. Andone).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články