Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Plašilova Pamplona znovu jen remizovala

Madrid - Fotbalisté Pamplony se ani v pátém kole španělské ligy nedočkali premiérového vítězství v sezoně, dnes uhráli na hřišti Numancie jen bezbrankovou remízu. Pamplona si tak připsala již čtvrtý nerozhodný výsledek. Jaroslav Plašil v jejím dresu odehrál celé utkání. Nedařilo se ani týmu dalšího českého reprezentanta Tomáše Ujfalušiho.

Fotbalový míč
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Atlético Madrid doma nestačilo na Sevillu, která v hlavním městě vyhrála 1:0. O jedinou branku se v 21. minutě postaral brazilský kanonýr Luis Fabiano. Atlético, v jehož dresu odehrál Ujfaluši celý zápas, se tak propadlo na sedmou příčku. Čelo tabulky znovu patří Valencii, která se po výhře 4:2 nad La Coruňou dostala o skóre před Villarreal. Valencia sice poprvé v sezoně doma prohrávala, když střelu téměř z nulového úhlu tečoval do vlastní branky obránce Moretti, ovšem Mata s Davidem Villou skóre otočili.

Zisk tří bodů pak ještě stvrdili Joaquin a znovu kanonýr Villa, který se tak prosadil již pošesté v sezoně. V překvapivě kvalitním startu do sezony pokračuje podceňovaná Almería, která dnes slavila výhru 1:0 nad Huelvou. Branka padla až v poslední minutě z kopačky Negreda, který se prosadil ve chvíli, kdy soupeř již hrál bez dvou vyloučených hráčů. V závěru o svých výhrách rozhodli i fotbalisté Getafe a Mallorky, kteří vítězné branky shodně zaznamenali tři minuty před koncem.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články