Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Obhájci Bohemians 1905 jdou do semifinále Tipsport ligy

Praha - Fotbalisté Bohemians 1905 postoupili do semifinále zimní Tipsport ligy. Obhájci prvenství dnes zvládli přímý souboj o první místo ve skupině A s Mostem, který rozstříleli 4:1. Jejich soupeřem budou České Budějovice, kterým k vítězství ve skupině B pomohla dnešní remíza Dukly s Žižkovem (2:2).

Ilustrační foto

Bohemians na Vyšehradě nasměroval za postupem už ve čtvrté minutě Jindřišek. Most sice vyrovnal zásluhou Danovského, ale ještě do přestávky odpověděl Nerad a definitivní podobu výsledku dali v závěru zápasu v rozmezí čtyř minut Mosquera s Mikušem.

Ve skupině B byly před závěrečným pražským derby ve hře o postup hned tři celky. Nakonec se radovaly České Budějovice, které už měly odehrané všechny zápasy a na dálku sledovaly souboj Dukly s Žižkovem, jehož vítěz mohl díky lepšímu skóre Jihočechy v čele přeskočit.

Viktoria sice dvakrát vedla, ale když Dukla pokaždé vyrovnala, skončily oba pražské celky s dvoubodovým odstupem už v základní skupině.

Stoprocentní bilanci udržel už jistý vítěz skupiny C Hradec Králové a díky dvěma brankám Vaněčka porazil Pardubice 3:1. V semifinále, které je na programu v sobotu v Brozanech, se utká s nejlepším celkem skupiny D Zlínem. Finále a zápas o třetí místo se hraje na stejném místě v neděli.

Bohemians Praha 1905 - Most 4:1 (2:1)

Branky: 4. Jindřišek, 36. Nerad, 75. Mosquera, 79. Mikuš - 26. Danovski.

Sestava Bohemians 1905:

I. poločas: Dočekal - Bartek, Pechr, Rothe, Kalina - Moravec, Jindřišek, Nerad, Mbengono - Bratanovič - Lietava.

II. poločas: Dočekal - Pauschek, Pechr, Rothe, Šírl - Cicman, Hubínek, J. Rada, Mosquera - Havel - Mikuš. Trenér: Pivarník.

Dukla Praha - Viktoria Žižkov 2:2 (0:1)

Branky: 58. Berger, 72. Tetour - 23. Voltr, 60. Hašek.

Semifinálové dvojice: Bohemians Praha 1905 - České Budějovice, Hradec Králové - Zlín.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články