Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

U fotbalistů Zlína skončil trenér Mazura, vedení jedná s Levým

Zlín - Vedení fotbalistů Zlína odvolalo od prvoligového mužstva trenéra Josefa Mazuru, pod nímž se Jihomoravanům nepovedl vstup do soutěže a po sedmi odehraných kolech jsou na předposledním patnáctém místě s pěti získanými body. Podle webové stránky klubu byli dočasným vedením týmu pověřeni dosavadní asistenti Ladislav Minář s Markem Kalivodou, ale velkým favoritem na obsazení uvolněného místa je Stanislav Levý, naposledy kouč Plzně.

Fotbalový trenér Josef Mazura
zdroj: ČT24 autor: ČT24

"Jsme v kontaktu s panem Levým, a pokud se mu podaří dohodnout ukončení smluvního vztahu s FC Viktoria Plzeň, máme velký zájem na jeho příchodu do Zlína," citovaly dnes internetové stránky klubu předsedu představenstva Ladislava Valáška. Ten se s Levým výborně zná právě ze společného působení ve Viktorii.

Mazurovi, který před sezonou přišel z Trnavy a ve Zlíně nahradil Pavla Hoftycha, se stal osudným špatný začátek sezony. I když bývalý kouč Drnovic a Brna po začátku svého angažmá v Tescomě vyhlásil útok na umístění v horní polovině tabulky.

Zlín je však po sedmi odehraných zápasech předposlední s jedinou výhrou, dvěma remízami a pasivním skóre 3:8. Zlínské vedení před pondělním duelem se Slavií dalo Mazurovi ultimátum v podobě určitého bodového zisku a hlavně zlepšení herního stylu v následujících třech utkáních, ale debakl 0:3 byl pro Mazuru posledním vystoupením na zlínské lavičce.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články