Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Hráč Aalborgu byl za vyloučení omilostněn, druhý zpětně potrestán

Nyon (Švýcarsko) - Obránce fotbalového Aalborgu Michael Beauchamp byl dnes omilostněn za své vyloučení ze zápasu proti Celtiku Glasgow. Disciplinární komise UEFA totiž uznala, že ve skutečnosti měl jít ze hřiště jeho spoluhráč Michael Jacobsen. Komise chybu rozhodčího Matteo Trefoloniho napravila se vším všudy a jednozápasový distanc vzápětí převedla na pravého viníka.

Logo dánského Aalborgu
zdroj: Wikipedia

Běžela 79. minuta středečního zápasu Ligy mistrů a bezbrankovým stavem mohl konečně pohnout útočník domácího Celtiku Giorgios Samaras, jenže jeho samostatný únik vzápětí ukončil taktický faul Jakobsena, v tu chvíli posledního muže obrany hostí. Rozhodčí Trefoloni správně vytáhl červenou kartu, vybral si pro ni ale nesprávného adresáta a vyloučil nic netušícího Beauchampa.



Jakobsen kvůli rozhodnutí komise přijde o další zápas svého týmu, který přivede do Aalborgu úřadujícího šampiona Manchester United, byť má ještě Aalborg lhůtu na případné odvolání. Pauza zřejmě nemine ani chybujícího Trefoloniho, jehož omylem se bude zabývat komise rozhodčích UEFA.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články