Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Brazilec Ronaldo jedná s Manchesterem City i PSG o novém angažmá

Paříž - Brazilský fotbalový útočník Ronaldo se již delší dobu poohlíží po novém angažmá. V poslední době jedná se zástupci anglického Manchesteru City. Sám přiznal, že by se mu působení v Premier League zamlouvalo. Vedení klubu však před několika dny oznámilo, že kvůli neuspokojivému zdravotnímu stavu jednatřicetiletého útočníka od námluv ustoupilo.

"Je to skvělá příležitost. Klub dává dohromady skvělý projekt, který by mohl přinést okamžité výsledky. V tuto chvíli s Manchesterem City jednáme a uvidíme," vyjádřil se Ronaldo k možnému přestupu do týmu, v jehož čele stojí bohatí majitelé ze Spojených arabských emirátů. Za další místo svého možného budoucího působení označil Paříž. "Nikdy jsem francouzskou ligu nehrál. Miluji Paříž, mám tam byt a často tam jezdím. Tým St. Germain vybudoval kádr schopný bojovat o titul," naznačil, kam by mohly směřovat jeho další fotbalové kroky.

Bývalá hvězda Barcelony, Interu Milán, Realu Madrid a AC Milán nehraje od února, kdy si v italské lize vážně poranila koleno. Poté se Ronaldo podrobil operaci a od té doby zaujal především zprávami o svém boji s nadváhou. Světový šampion z let 1994 a 2002 trénuje v brazilském Flamengu. "Miluji Flamengo, ale klub moc dobře ví, že si musím v Evropě spravit pověst," prohlásil Ronaldo.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články