Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Baroš dvěma góly zajistil fotbalistům Galatasaraye výhru

Praha - Český fotbalový reprezentant Milan Baroš hned při svém premiérovém startu v základní sestavě Galatasaraye Istanbul vstřelil dva góly. Trefy to byly důležité, protože pomohl svému týmu k vítězství 4:3 v utkání 1. kola Poháru UEFA na hřišti švýcarské Bellinzony.

Milan Baroš
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Baroš dosud nastoupil v dresu tureckého celku dvakrát jako náhradník. Dnes se poprvé objevil v základu a od začátku byl nejnebezpečnějším hráčem mužstva. Branky se však jako první dočkali domácí, když se prosadil bývalý hráč pražské Sparty Lustrinelli. Ještě do poločasu však vyrovnal Kewell. 

I po změně stran se ujali vedení Švýcaři, jenže pak začal úřadovat Baroš. Nejprve v 52. minutě vyrovnal a devět minut před koncem poslal Galatasaray do vedení. To již hráli domácí o deseti, přesto ještě stačili srovnat, jenže v páté minutě nastavení rozhodl o vítězi Lincoln. 

Méně se dařilo rumunskému Temešváru. Celek českého trenéra Dušana Uhrina mladšího a útočníka Lukáše Magery doma nestačil na Partizan Bělehrad a prohrál 1:2. 

Výsledky:
 
Temešvár - Partizan Bělehrad 1:2 (1:1) 
Branky: 25. Ducur - 35. Tošič, 69. Bogunovič. 
     
Nijmegen (Niz.) - Dinamo Bukurešť 1:0 (0:0) 
Branka: 61. Van Beukiering. 
     
Kayserispor - Paris St. Germain 1:2 (0:1) 
Branky: 87. Toledo - 5. Kežman, 89. Luyindula. 
     
Bellinzona (Švýc.) - Galatasaray Istanbul 3:4 (1:0) 
Branky: 32. Lustrinelli, 47. Sermeter, 90. La Rocca - 52. a 81. Baroš, 39. Kewell, 90.+5 Lincoln. ČK: 60. Gashi (Bell.). 
     
Young Boys Bern - FC Bruggy 2:2 (1:1) 
Branky: 16. Schneuwly, 87. Doumbia - 36. Sonck, 73. Clement.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články