ČTsport

ČTsport
pátek 22. září 2017 Darina

Aalborg se odvolal proti omylem udělené červené kartě

Velikost textu:

Glasgow - Italský fotbalový rozhodčí Matteo Trefoloni udělal ve středečním utkání chybu a vyloučil v utkání Ligy mistrů úplně jiného hráče, než měl. Myslí si to alespoň vedení Aalborgu, které už sepsalo protest proti výkonu italského arbitra. Navíc se bude snažit dosáhnout omilostnění svého obránce Michaela Beauchampa, kterého za vyloučení na půdě Celtiku Glasgow čeká automatický jednozápasový distanc.

Fotbalový rozhodčí
Fotbalový rozhodčí

Beauchamp musel ze hřiště v 79. minutě poté, co údajně jako poslední hráč obrany hostí fauloval unikajícího soupeře. "Jenže to jsem byl já, kdo měl jít ze hřiště. Naštěstí k tomu sice nedošlo, ale spoluhráče je mi hodně líto," přiznal se hned po zápase skutečný viník Michael Jacobsen.



"Budeme si na to muset stěžovat, rozhodčí prostě udělal jasnou chybu. To přece viděl každý," prohlásil sportovní ředitel Aalborgu Lynge Jakobsen. Na výsledek si ale Dánové příliš stěžovat nemohou, při své premiéře v elitní soutěži přežili bez úhony vyloučení i penaltu domácích a odvezli si bod za bezbrankovou remízu.
Zdroj: ČTK

      Pokud chcete upozornit na chybu ve článku, označte chybný text a zmáčkněte Ctrl + Enter

      Hlavní zprávy

      Načítám...

      Ouha, data se nepodařilo načíst.