Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Z fotbalové Slavie odcházejí Kratochvíl a Sláma

Praha - Fotbalový obránce Karel Kratochvíl přestoupil ze Slavie do Bohemians Praha, kde podepsal dvouletou smlouvu. V týmu Slavie nastoupil šestadvacetiletý Kratochvíl naposledy před více než dvěma lety v Brně. Za Bohemians může hrát už v nedělním prvoligovém utkání na Žižkově proti Viktorii.

Karel Kratochvíl
zdroj: slavia.cz

"Po příchodu trenéra Jarolíma ztratil Kratochvíl místo v základní sestavě, odešel na rok na hostování do Kladna a následně do Kazachstánu. Jarní část loňské sezony odehrál v B-týmu Slavie, neboť odmítl se svým klubem prodloužit smlouvu," řekl hráčův agent Rudolf Baránek. Kratochvíl v první lize odehrál 43 zápasů, v dalších dvanácti se v dresu Slavie objevil v Poháru UEFA.

Novou posilou druholigových fotbalistů Hradce Králově je osmadvacetiletý obránce Slavie Praha Radek Sláma, který v novém působišti podepsal dvouletou smlouvu.

Sláma má na kontě 11 prvoligových startů, z toho tři v dresu Slavie a zbytek v Blšanech. Jeho slibnou kariéru přibrzdilo zranění, po kterém vypadl z prvoligového kádru Slavie, která jej posílala na hostování. Od roku 2003 odehrál čtyři sezony na Kypru, po návratu hrál půl roku v Lučenci a letos na jaře v Jihlavě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články