Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Lavička povzbudil Přikryla u videa: Tomáš odpověděl nejlépe, jak mohl

Praha - Poprvé v kariéře dal v ligovém zápase dvě branky. Záložník Tomáš Přikryl byl hlavním strůjcem dnešního vítězství Sparty 3:0 nad Jihlavou. Po zápase se dočkal i pochvaly od kapitána a kanonýra Davida Lafaty. "Řekl mi: Tak konečně jsi to protrhl," uvedl.

Tomáš Přikryl
zdroj: ČTK autor: Milan Kammermayer

"V minulých zápasech jsem měl trochu smůlu, protože jsem pár šancí nedal," řekl Přikryl po utkání. "Teď jsem konečně trefil branku. Asi jsem to řešil víc v klidu a v pohodě," přidal dvaadvacetiletý fotbalista, který se prosadil krátce po přestávce v rozmezí tří minut.

"Poprvé jsem mířil přesně k tyči a podruhé mi pomohlo, že Vlasta Vidlička (obránce Jihlavy) v rozhodující chvíli podklouzl," přidal Přikryl a přiznal, že myslel i na hattrick. "Hlavně v prvním poločase k němu nebylo daleko, měl jsem pár dobrých šancí. Ale radost mám i ze dvou gólů," usmál se.

Chválou nešetřil ani trenér Vítězslav Lavička. "Přikrylovy góly i jeho výkon měly výrazný podíl na vítězství," prohlásil letenský kouč. "Tomáš už v minulých zápasech hrál dobře, ale neproměňoval šance. Proto jsme ho povzbudili, šance jsme s ním rozebrali u videa a góly nám dal nejlepší odpověď," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články