Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Bodovat venku už prostě musíme, vědí v Olomouci před klíčovou sobotou

Olomouc - Situace není v jejich rukou a po třiceti letech jim hrozí, že sestoupí z nejvyšší fotbalové ligy. V sobotním utkání musí fotbalisté Olomouce nutně bodovat na hřišti Liberce. Situaci jim neulehčuje pohled na bilanci z posledního vzájemného duelu a na venkovních stadionech: Na podzim s týmem z Podještědí prohrála v 1. kole 1:2 na domácí půdě, během jarní části venku ještě nebodovala. Sobotní zápasy o sestup z Gambrinus ligy sledujte na ČT sport a na našem webu utkání Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň. Předzápasové studio začíná v 17:30.

Je nám líto, video expirovalo.
Sigma před posledním kolem Gambrinus ligy

Olomoučtí jsou v tabulce předposlední, na Bohemians 1905 ztrácejí jediný bod, na Slavii dva. Hráči mohou být v případě úspěchu obou konkurentů od příštího ročníku už jen druholigoví. "Nad tím ještě nikdo takhle nepřemýšlel. To se uvidí až po posledním kole," řekl před posledním zápasem sezony Aleš Škerle, kapitán Hanáků.

"Není možné, abychom neuhráli za celý půlrok venku ani jediný bod," hlásil záložník Jan Schulmeister. Sigma věří, že záchranařská mise bude nakonec úspěšná. "Jsem přesvědčený, že to zvládneme a budeme venku konečně bodovat," uvedl trenér Ladislav Minář.


Hlavní zprávy

Nejčtenější články