Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Čontofalský se na podzim do branky Slavie už nepostaví

Praha - Kamil Čontofalský bude pražské Slavii chybět déle, než se původně předpokládalo. Slovenský gólman totiž uspěchal návrat na hřiště po problémech s lýtkem a v tréninku si znovu přivodil zranění. Do konce podzimní části má individuální program a klubu bude k dispozici zřejmě až v jarní části sezony.

Kamil Čontofalský
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Čontofalský si přivodil první zranění na konci července při práci na zahradě a od druhého ligového kola za Slavii nenastoupil. "Teď je to ve fázi, kdy se stav konečně začal lepšit. Nohu jsem si totiž zranil nadvakrát, to druhé zranění bylo přitom ještě horší," řekl Čontofalský. Připustil, že s návratem na trávník příliš spěchal.

Kamil Čontofalský:

"Po prvním zranění jsem začal příliš brzy, v tréninku jsem si natrhl sval. Jak byla noha oslabená, tak se sval, který spojuje lýtko s achilovkou, natrhl. Takže jsem dlahu vlastně dostal na dalších nějakých pět týdnů a doba rekonvalescence se mi natáhla na dvojnásobek."

Podruhé už návrat uspěchat nechce a momentálně trénuje sám. "Do konce podzimu mám individuální program, vlastně jen posilovnu a kolo. Až to úplně odezní a zranění už nebudu cítit, teprve začnu běhat. Na trávník se dostanu až někdy v zimě," odhadl pětatřicetiletý bývalý slovenský reprezentant.

V šesti ligových kolech místo něj chytal veterán Radek Černý. Také on se ale zranil, a tak v brance aktuálně předposledního týmu tabulky nastoupili i mladíci Karel Hrubeš a Slovák Matej Rakovan.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články