Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Dukla ulovila Černého, po kterém toužila Slavia

Praha - Bývalý fotbalový reprezentant a slávistický odchovanec Milan Černý posílil jiný pražský klub Duklu. Pětadvacetiletý záložník předčasně ukončil angažmá v tureckém Sivassporu a na Julisce podepsal roční kontrakt.

Milan Černý
zdroj: ISIFA/Lidové noviny autor: Jindříich Mynařík

O návrat Černého hodně usilovala Slavia, za kterou hráč se třemi reprezentačními starty odehrál 53 ligových utkání a vstřelil tři branky. "Slavia mě vychovala a vždy ji budu mít v srdci. Nyní jsem se ale rozhodl pro angažmá v Dukle a budu dělat vše, co je v mých silách, abych byl klubu prospěšný," uvedl Černý.

Za Sivasspor od roku 2011 nastoupil do 41 ligových zápasů a dal tři góly. V této sezoně však Černý nehrál ani minutu, v minulém ročníku si připsal jen pět startů. "Můj příchod do Dukly není dán podmínkami transferu, ale především snahou dostat se zpět do bývalé pohody. Dlouho jsem nehrál a zde mohu spolupracovat s někým, na koho se mohu velmi dobře spolehnout. S trenérem Kozlem se osobně znám ze společného působení ve Slavii a věřím mu," řekl Černý.

Pro Duklu, která je po sedmi odehraných kolech na sedmém místě tabulky, jde už o šestou posilu pro novou sezonu. Z Banské Bystrice přestoupil na Julisku Slovák Marek Hlinka a z Charkova jeho krajan Lukáš Štetina. Na hostování pak přišli Jakub Mareš (Mladá Boleslav) a bývalí hráči pražského týmu Marek Hanousek (Plzeň) s Janem Pázlerem (Jablonec).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články