Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Chelsea a Bayern jsou už v Praze, ČT ladí poslední detaily

Praha - Hlavní aktéři pátečního fotbalového Superpoháru už jsou v Praze. Jako první se na Letišti Václava Havla objevila v poledne výprava Bayernu Mnichov, o hodinu později ji následovala Chelsea. Odpoledne čeká oba týmy oficiální trénink na stadionu v Edenu. Na přímý přenos z utkání se připravuje také Česká televize. Půjde o nejsložitější živé vysílání ČT sport v tomto roce - přenos zajistí celkem 28 kamer. Podívejte se na fotografie přímo z Edenu.

Bavorský tým je zatím bez své největší hvězdy Francka Ribéryho, kterého dnes v Monte Carlu čeká galavečer s udělováním cen pro nejlepší hráče Evropy. Ke spoluhráčům se připojí až pozdě večer. Chelsea je téměř kompletní i s brankářem Petrem Čechem.

Reprezentační jednička touží napravit minulý rok, kdy Chelsea jako vítěz Ligy mistrů podlehla v Monaku šampionovi Evropské Ligy Atlétiku Madrid vysoko 1:4. "Jsme rádi, že po minulém Superpoháru, kdy jsme nehráli dobře a zaslouženě podlehli Atlétiku, máme další šanci," uvedl Čech.

Svým spoluhráčům z londýnského mužstva před únorovým zápasem Evropské ligy se Spartou ukazoval Prahu, nyní prý na žádné prohlídky čas nebude. "My jsme přijeli v takovém rozpoložení, že jsme dojeli na hotel, měli rychlý oběd a teď jsme tady. Nebyl a nebude čas na to, abych někomu ukazoval Prahu. Důležitý je zápas," řekl Čech. Těší si i na to, že v Praze zůstane až do pondělního srazu národního týmu a bude mít dost času na rodinu a kamarády.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články