Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Nový trávník v Ďolíčku už se zelená, rekonstrukce finišuje

Praha - Na zbrusu novém trávníku vstoupí do Gambrinus ligy nováček soutěže Bohemians Praha 1905. V letní přestávce se totiž pod hrací plochou v Ďolíčku instalovalo vyhřívání, aby Klokani mohli hrát v domácím prostředí.

Stadion Bohemians v Ďolíčku
zdroj: ČT24

Nový vyhřívaný trávník v Ďolíčku je už nádherně zelený, ale ještě pár dní potrvá, než pořádně zhoustne. "Prováděli jsme rekonstrukci trávníku formou setí. Ušetřili jsme proto nějaké finance," uvedl technický ředitel vršovického klubu Milan Boubín.

Na vyhřívaný trávník přispívali i fanoušci. Družstvo fanoušků Bohemians uspořádalo na jeho výstavbu speciální sbírku Každá koruna zahřeje a jeho členové se dokonce podíleli na jeho modernizaci formou brigád.

První dva ligové zápasy odehrají Klokani mimo svůj domov, do té doby musí stihnout další záležitosti. "V současné době se budují výběhové zóny, kde stále probíhají stavební práce," vysvětlil Boubín.

Hráče Bohemians, kteří k přípravě využívají areál v Horních Měcholupech, můžete vidět zítra na ČT Sport nebo na našem webu. V rámci letního ligového poháru se od 19:00 na Letné utkají se Spartou.

Je nám líto, video expirovalo.
Bohemians rekonstruují trávník v Ďolíčku
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články