Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Kolář: Žádnou nabídku nemám, z Plzně neutíkám

Praha – Novináři již spekulují, jak se ho podaří nahradit v sestavě mistrovské Plzně. Sám Daniel Kolář však tvrdí, že žádnou nabídku z jiného klubu nedostal a i v příští sezoně dost možná zůstane na západě Čech. Není ale žádným veřejným tajemstvím, že šéf plzeňského klubu Tomáš Paclík Kolářovi spolu s Františkem Rajtoralem přislíbil, že jim v případě zajímavé nabídky ze zahraničí nebude bránit v odchodu.

Daniel Kolář
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

"V tuhle chvíli můžu říct na sto procent, že mě čeká příprava s Plzní. Už mám i individuální plán. Co mám zprávy, tak zatím žádná nabídka není. S panem Paclíkem jsme to ani neprobírali, teď to není na pořadu dne," řekl Kolář. V Plzni, kde dorostl pro reprezentaci, má Kolář platnou smlouvu ještě na dva roky. "Už jsem to říkal před půl rokem, před rokem, když jsem se bavil s panem Paclíkem, že nemám důvod někam utíkat, měnit působiště," podotkl Kolář.

Z Kovářových slov je ale patrné, že by se zahraničnímu angažmá nebránil. Zatím však žádný z klubů neprojevil seriózní zájem o služby sedmadvacetiletého záložníka. "Liga byla napnutá do posledního kola, tak jsem to teď nějak neřešil. Myslím, že pan Paclík i pan Šádek jsou rádi, že se závěr sezony povedl a na nějaké změny a případné přestupy je dost času. Začali bychom se o tom bavit v případě, že bude mít Plzeň na stole konkrétní nabídku," dodal reprezentační záložník.

Nyní se s českým týmem chystá na kvalifikační zápas s Itálií. Zatím to spíš vypadá, že v základní sestavě nebude. "Ne ještě s určitostí, ale dá se už podle tréninků vypozorovat, kdo má blíž do základní sestavy. V mém případě bych to zrovna neřekl," uvedl Kolář.  

Jelikož po konci klubové sezony ještě plní povinnosti v národním týmu, zapojí se stejně jako ostatní reprezentanti do přípravy v Plzni o týden později 24. června. I tak bude mít jen dvoutýdenní dovolenou. "Budu mít deset nebo jedenáct dní volno a pak tři nebo čtyři dny jsou naplánované čtyři individuální tréninky, než se sejdeme 24. června," přiblížil Kolář. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články