Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

V Příbrami skončili Střihavka s Trappem - kvůli špatným výkonům

Příbram - V příbramském týmu, který v současnosti bojuje o záchranu v nejvyšší soutěži, předčasně skončili dva hráči - útočník David Střihavka a středopolař Petr Trapp. Vedení momentálně třináctého klubu první ligy udalo jako důvod vyhazovu neuspokojivé výkony.

Středočeši bojující o záchranu v nejvyšší soutěži prohráli tři z posledních čtyř zápasů výsledkem 0:2, naposledy v sobotu doma podlehli Olomouci. Svěřenci Františka Straky mají v tabulce tři kola před koncem náskok tří bodů na předposlední Hradec Králové, s nímž se utkají v příštím kole.

Petr Větrovský (generální ředitel):

"Byli vyřazeni z kádru. Nebyli jsme spokojeni s výkonností obou hráčů."

"Musím říct, že to nebyla otázka jen zápasu s Olomoucí, kde byla větší řada hráčů, kteří nepodali ideální výkon. Rozhodli jsme se na základě dlouhodobější analýzy. Jestliže přihlédneme k historii obou hráčů a jejich zkušenostem, tak jsme upřímně všichni čekali víc," doplnil Větrovský.

Třicetiletý Střihavka přišel do Příbrami loni v létě, připsal si 26 ligových startů a vstřelil dvě branky. O tři roky mladší Trapp hostoval také od začátku této sezony z Plzně, za středočeský celek odehrál 19 zápasů a s pěti brankami je nejlepším týmovým střelcem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články