Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Hamšík Plzni vrásky nepřidělá, dostal chřipku

Neapol – Trenér Neapole Walter Mazzari musí řešit před odvetou Evropské ligy v Plzni další složitý rébus. Opora italského týmu Marek Hamšík si proti Západočechům nezahraje, skolila ho chřipka.

Fotbalisté Neapole
zdroj: Isifa/EPA

Absence slovenského záložníka bude pro italský celek citelnou ranou, protože po nástupu do druhé půle úvodního zápasu domácí tým hodně oživil a patřil k nejlepším hráčům na trávníku.

"Začátek druhé půle nám ukázal obrovskou sílu Neapole. Budu na to hráče upozorňovat. Pokud by nás zatlačila, bylo by to velice těžké," upozornil plzeňský trenér Pavel Vrba na pasáže zápasu, ve kterých dominoval právě Hamšík.

Hamšíkovou absencí se sestava Neapole stala ještě méně očekávatelnou. Podle italských médií trenér Mazzarri bude šetřit opory. Týkat by se to mohlo zejména Edinsona Cavaniho, Paola Cannavara, Huga Campagnara či Gökhana Inlera. Všichni ale do Plzně odletěli.

I tak se ale nedá očekávat, že Neapol odevzdá soupeři postup zadarmo. "Rozhodně se nevzdáváme, i když zvrátit výsledek 0:3 bude hodně těžké," řekl po prvním utkání v Neapoli Hamšík.

Onemocnění trápí i Spartu před duelem s Chelsea

Podobná komplikace postihla i Spartu. Pražané ráno odletěli do Londýna, kde se pokusí postoupit na úkor Chelsea. Chybět jim však bude nemocný Josef Hušbauer, který z letiště odcestoval domů s teplotou. K utkání není připravený ani zraněný stoper Jiří Jarošík.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články