Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Jan Koller vystřílel Bohemians třetí místo v turnaji plážového fotbalu

Praha - Plážoví fotbalisté Bohemians 1905 v sestavě s nejlepším střelcem historie české fotbalové reprezentace Janem Kollerem obsadili třetí místo na mezinárodním turnaji v Praze. Zasloužil se o to právě Koller, který během čtyř utkání nastřílel osm branek, z toho dvě v duelu o bronz. Byl také vyhlášen nejlepším hráčem turnaje a stal se druhým nejlepším střelcem po Tomáši Peteříkovi z Plzně, který se trefil desetkrát.

Jan Koller v dresu Bohemians
zdroj: ČTK

Autor 180 ligových gólů tak uspěl na výbornou ve zkoušce, která měla pomoci jeho rozhodování, zda přijme nabídku reprezentovat ČR v plážovém fotbale. Největší problémy mu paradoxně činila chybějící obuv.

"První zápas jsem hrál bos, ale pak mi přinesli speciální ponožky. Cítil jsem se v nich líp. Z velkého fotbalu jsem zvyklý na obuv, mám tak lepší cit."

V duelu o třetí místo proti polskému celku Dabrowa Górnicza Koller otevřel skóre a také jej uzavřel, když v prodloužení zařídil vítězství 4:3. O jednu z branek Bohemians se postaral také další bývalý fotbalový reprezentant a v současnosti hráč Mladé Boleslavi Radek Šírl.

Koller chce dále zvážit nabídku reprezentovat. Nejprve prý se svými potenciálními spoluhráči musí sehrát několik přátelských zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Jan Koller zkouší plážový fotbal
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články