Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Jarolíma vábí český klub, dohoda je blízko

Praha – Záložník David Jarolím se možná už brzy vrátí do Česka. Někdejší český reprezentant jedná s jedním z domácích klubů, podle informací deníku Sport je to Mladá Boleslav. Obě strany by se mohly dohodnout do zítřka. O příchodu do tuzemska se spekuluje i u jména Martin Fenin. Ten je prý v kontaktu s pražskou Slavií.

David Jarolím
zdroj: Hamburk SV

"Rozhoduji se nad nabídkou jednoho českého klubu," uvedl Jarolím pro deník Sport. Jméno však prozradit nechtěl. "Myslím, že to spíš dopadne, než nedopadne. Věřím, že se to rozlouskne co nejdříve, bylo by třeba už začít trénovat," dodal.

Profesionální kariéru začal Jarolím ve Slavii, odkud ještě jako dorostenec v roce 1997 zamířil do Bundesligy. V Německu pak strávil většinu své kariéry – v Bayernu Mnichov, Norimberku a Hamburku odehrál celkem 318 zápasů.

Zřejmé je, že do Slavie se Jarolím nevrátí, pražský klub jej neoslovil. Zájem nyní nemá ani Liberec, který o jeho angažmá uvažoval ještě v loni v létě. Nejpravděpodobnější variantu, že zájemcem je Mladá Boleslav, potvrdil Sportu zdroj blízký středočeskému klubu.

Naposledy působil třiatřicetiletý záložník ve francouzském Evianu. Před pár týdny odmítl nabídku Kaiserslauternu.

Český fotbalový útočník Martin Fenin se přiblížil odchodu z německé Chotěbuzi. Šestnáctinásobný reprezentant neodletí s druholigovým týmem na soustředění do Turecka a bude dál jednat s pražskou Slavií. Ta zatím žádnou dohodu nepotvrdila. Slávistický trenér Petr Rada však minulý týden potvrdil, že má o Fenina zájem a mluvil s ním. Více se ale vršovický klub k jednání s vicemistrem světa do 20 let z roku 2007 vyjadřovat nechce.

Zdroj
ČT sport, deník Sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články