Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Real znovu zaváhal ve španělské lize, doma remizoval s Espaňolem

Madrid - Fotbalisté Realu Madrid opět zaváhali ve španělské lize. Obhájci titulu neudrželi vedení v domácím zápase s předposledním Espaňolem a po gólu z 88. minuty remizovali 2:2. Svěřenci Josého Mourinha ztrácejí z třetího místa na vedoucí Barcelonu deset bodů. Katalánský lídr má však ještě k dobru večerní šlágr 16. kola s druhým Atlétikem Madrid.

Juan Ángel Albín z Espaňolu (vpravo) vyrovnává na 2:2
zdroj: Isifa autor: Juan Carlos Hidalgo

Menší barcelonský klub Espaňol začal na madridském stadionu Santiaga Bernabéua výborně. Po půlhodině otevřel skóre Sergio García po přesné Verdúově kolmici. Pro Espaňol to byl první gól do sítě Realu po sedmi ligových zápasech a čtyřech letech.

Domácí odpověděli v nastavení prvního poločasu, když po Khedirově nahrávce zblízka zakončil Cristiano Ronaldo. Hvězdný útočník pak tři minuty po změně stran připravil branku pro svého kolegu z portugalské reprezentace Fábia Coentraa.

Real však svého "oblíbeného" soupeře v lize poosmé za sebou neporazil, protože dvě minuty před koncem zápasu vyrovnal po nedůsledně bráněném rohovém kopu střídající Juan Albín.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články