Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Kolo uzavře duel v Budějovicích, Baník chce první výhru

České Budějovice - Dohrávka mezi Českými Budějovicemi a Ostravou uzavře program třetího kola první fotbalové ligy. Baník se pokusí vybojovat první výhru v sezoně, Jihočeši by ale rádi udrželi dobrou domácí bilanci z posledních zápasů. Duel sledujte v přímém přenosu na ČT4 a sportživě.cz v 18:00.

Dynamo prohrálo jediné z posledních třinácti domácích utkání, trenér František Cipro ale očekává náročný boj. "Současný Baník je jiný než ten z minulé sezony, který hrál o záchranu. V Jablonci nezaslouženě prohráli, hráli velmi dobře, a kdyby proměnili nějakou šanci v prvním poločase, určitě by si nějaký bod odvezli. Doma se Slavií to samé. Jednoduchý soupeř to rozhodně není," varoval kouč Jihočechů.

Speciální motivací se netají Michal Daněk, Miroslav Markovič, Tomáš Řepka a Rudolf Otepka, kteří v Ostravě v minulosti hrávali. "Těším se na to jako na každý zápas se Slavií a s Baníkem, je to pro mě nadstandardní zápas," podotkl velký sparťan Řepka. "Těším se nejen na zápas, ale i na fanoušky. Jsem zvědavý, co vymyslí, jaké pokřiky. Ale oni nejsou moc nápadití, dělají pořád stejné pokřiky," rýpl si Řepka do ostravských příznivců.

Baník má k výkonům Dynama na domácím trávníku respekt, rád by ale konečně získal tři body. "Dynamo má hlavně v domácím prostředí velkou kvalitu. Utvrdilo mě v tom jeho utkání s Olomoucí, které jsem viděl. Má nebezpečné standardní situace, dokáže doma vyhrávat na jeden gól. Když tam inkasujete jako první, složitě se to otáčí," připustil kouč Radoslav Látal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články