Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Kluž ničím nepřekvapila. Měli jsme vyhrát, tvrdí Štajner

Kluž - "Myslím, že jsme možná čekali lepší mančaft. Akorát hráli chytře, nechali nás hrát a pak chodili do brejků," litoval včerejší prohry Štajner. Přitom se ocitl v dobré šanci, ale ani on nedokázal skórovat. Kluž Štajnera ničím nepřekvapila a nepředpokládá, že by mohl ani v domácí odvetě. "Gól, tu penaltu, jsme jim darovali, i když měli i jiné šance. V prvním poločase jsme ale klidně mohli sami vstřelit gól. Výsledek 0:1 ne že by nebyl příznivý, ale mohlo to dopadnout líp," uvedl.

Zbytečná penalta ho mrzela, na slovenského beka Martina Tótha, který ji faulem zavinil, se ale nezlobil. "Samozřejmě ta penalta byla nešťastná, ale jinak si myslím, že to odehrál s přehledem," pochválil Štajner letní posilu z Nitry, která v Kluži zastoupila zraněného Jana Nezmara.

Sám se v průběhu zápase dostal do dvou velkých šancí. "Při té první šel obránce do skluzu a střelu mi zablokoval," řekl Štajner k momentu z úvodu.

Krátce po inkasované brance postupoval sám na brankáře Felgueirase, prostřelit ho ale nedokázal. "Brankář rychle vyběhl a byl už u mě blízko. Nevím, jestli jsem si to mohl ještě posunout, nebo ne. Těžko říct," přemítal Štajner nad svou šancí.

Předpokládá, že stejný obraz hry bude k vidění i za týden v odvetě. "Myslím, že budou hrát stejně. My budeme dobývat, jak jsme se snažili tady celý zápas. Takže z toho pohledu to bude stejný zápas. Snad se nám povede vstřelit nějaký gól," dodal Štajner.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články