Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Za oponou 58. Rally Šumava Klatovy

Podle Brücknera jsou Portugalci dobře čitelní

Ženeva (Švýcarsko) - Hra portugalských fotbalistů je hodně čitelná, míní trenér české reprezentace Karel Brückner. Tímto názorem prý nedává najevo, že by jeho svěřenci mohli soupeře jednoduše přehrát, ale spíše oceňuje vysokou kvalitu portugalského mužstva. "Proto bych v tom neviděl žádnou velkou výhodu," řekl kouč na dnešní tiskové konferenci v Ženevě. Podle Brücknera nemá cenu soustředit pozornost jen na hvězdu Manchesteru United Christiana Ronalda. "V ofenzivě mají celou řadu dalších kvalitních fotbalistů," uvedl.

Karel Brückner
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Český trenér potvrdil, že sestavu oproti prvnímu duelu se Švýcarskem pozmění. "Je pravděpodobně, že bude několik změn," zopakoval svá pondělní slova, ale stejně jako v Seefeldu ani trochu nenaznačil, kteří hráči na hřiště nevyběhnou a kdo je nahradí.

Možností má prý dostatek, vybírat může z kompletní třiadvacetičlenné nominace. "Všichni hráči jsou v pořádku a díky výhře v prvním zápase i dostatečně psychicky odpočatí. Utkání nás sice stálo hodně sil, ale rychle jsme zregenerovali," pochvaloval si trenér.

Středeční souboj druhého a třetího týmu z minulého evropského šampionátu začíná v 18:00 a bude ho řídit řecký rozhodčí Kypros Vassaras.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články