Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Dukla zahájila přípravu, chce udržet Lietavu

Praha – Nejlepší fotbalisté ještě bojují na Euru, ale řada týmů české Gambrinus ligy už zahajuje přípravu. Výjimkou není ani nejpříjemnější překvapení loňského ročníku pražská Dukla. Na prvním tréninku se hlásily i tři nové tváře, Tomáš Borek ze sestupujících Bohemians 1905, obránce Michal Hell z B-týmu Slavie a další bek Martin Hoffmann z juniorky Plzně. Do přípravy týmu z Julisky se naopak nezapojili stoper Ondřej Švejdík a záložník Marek Hanousek, kterým skončilo hostování ze Sparty Praha, respektive z Plzně.

Klub z Julisky má velký zájem o prodloužení spolupráce s nejlepším týmovým střelcem uplynulého ročníku Ivanem Lietavou, kterého do konce června zapůjčila slovenská Žilina. "Byli bychom rádi, kdyby u nás mohl Ivan Lietava působit i v budoucnu, a budeme o tom s jeho mateřským klubem jednat," uvedl generální ředitel Michal Šrámek. Autor jedenácti branek zatím v Praze trénuje.

Z hostování se do dejvického týmu naopak vracejí Vojtěch Přeučil, David Mikula, Tomáš Berger a Dani Chigou. Především o budoucnosti kamerunského útočníka se rozhodne až v dalším průběhu letní přípravy. V jednání je i další působení Ondřeje Šimla s Michalem Šmídem, kteří se zatím připravují s Bohemians 1905. Další fotbalisté se po návratu z juniorky nebo z Kunic ke zbytku mužstva připojí po víkendu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články