Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Otec a syn Uhrinové budou trénovat fotbalisty Dinama Tbilisi

Praha - Fotbalový trenér Dušan Uhrin mladší by měl podle serveru aktuálně.cz převzít gruzínský celek Dinamo Tbilisi. Funkci ve vedení týmu dostal i jeho otec a kouč vicemistrů Evropy z roku 1996 Dušan Uhrin starší, který v Dinamu již působil v letech 2006 až 2008.

Dušan Uhrin mladší
zdroj: ČTK

"Měl jsem i nějakou nabídku z Rumunska, ale tam to bylo komplikované, takže půjdeme do Tbilisi. Teď jsme tam s tátou byli, zázemí Dinama je na tak vysoké úrovni, že s ním nesnese srovnání žádný český klub," řekl Uhrin mladší.

Třináctinásobný gruzínský mistr v uplynulé sezoně obsadil až čtvrtou příčku. Ambiciózní vedení chce vrátit tým do pohárové Evropy, a proto chystá změny v chodu klubu. Právě s tím by měl pomáhat Uhrin starší.

"A jestli mi táta bude kecat i do trenérského řemesla? To si pište, že bude. Ale nikdy jsme spolu zatím nepracovali, bude to zajímavé," uvedl Uhrin mladší, který má za sebou zahraniční angažmá v Temešváru, Kluži a AEL Limassol.

Jeho otec trénoval v zahraničí AEL Limassol, saúdskoarabský Al Nasr, Maccabi Haifa, AIK Stockholm, APOEL Nikósie, Slovan Bratislava či reprezentaci Kuvajtu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články