Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Trenér Lavička podepsal na Letné dvouletou smlouvu

Praha - Fotbalový trenér Vítězslav Lavička dnes podepsal smlouvu s pražskou Spartou. Pětačtyřicetiletý kouč se na Letné upsal na dva roky - za svého nového asistenta si Lavička vybral Michala Zacha, s nímž v Liberci společně získali mistrovský titul. Dalším asistentem bude Horst Siegl, mentální trénink povede Dragan Vujovič a koučem brankářů bude nadále Jan Stejskal. Další změnou ve vedení Sparty je změna pozice dosavadního prezidenta klubu Jozefa Chovance, který se přesunul do funkce generálního sportovního manažera.

Vítězslav Lavička s Josefem Chovancem
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Zpočátku složitá vyjednání mezi letenským klubem a Lavičkou nabrala rychlý spád po úterním vyjádření výkonného výboru ČMFS, který souhlasil s trenérovým odchodem od reprezentační jednadvacítky, kde jej nahradil Jiří Kotrba. Pětačtyřicetiletý trenér už před několika dny přiznal, že řešil velké dilema. Od jednadvacítky, kterou na podzim čekají klíčové zápasy v evropské kvalifikaci, se mu prý neodchází lehce.

Lavička se do Sparty vrátí přesně po šesti letech. Na Letné působil už jako hráč, na přelomu tisíciletí dělal asistenta Ivanu Haškovi a Jaroslavu Hřebíkovi, po jehož odvolání tým krátce vedl jako hlavní trenér.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články