Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Nezmar: Náskok dotáhneme až k titulu

Ostrava – Slovan Liberec se po jednokolové odmlce opět vrátil do čela prvoligové tabulky. Zatímco Sparta jen remizovala s Teplicemi, severočeský tým si bez větších problémů poradil s Ostravou a před mužstvem z Letné má pět kol před koncem jednobodový náskok. Klíčový hráč Liberce Jan Nezmar věří, že tým náskok dotáhne až k zisku titulu.

"Budeme se maximálně koncentrovat na každý další zápas. Věřím, že máme schopnosti a sílu na to, abychom se tam udrželi. Musíme se ale co nejmíň zaobírat tabulkou a soustředit se na další zápas," uvedl Nezmar.

V Ostravě tým nepoložil ani rychle inkasovaný gól a těžký promoklý terén. "Baník s námi hrál naštěstí fotbal," pochvaloval si Nezmar. "První půlka byla hodně otevřená z obou stran. My jsme brzy vyrovnali a to nám hodně pomohlo. Za každého stavu teď chceme hrát fotbal, i když prohráváme, a to se nám vyplatilo," tvrdil Nezmar.

Podle Jaroslava Šilhavého, trenéra Liberce, si Slovan vítězství zasloužil. "Baník byl nepříjemný, nažhavený a dal gól po naší chybě. Naštěstí jsme hned dokázali odpovědět a to bylo důležité pro další vývoj," uvedl Šilhavý. "Získávali jsme stále větší převahu a nakonec se ukázala kvalita. Ta byla na naší straně a vyjádřili jsme ji gólově. Ve druhém poločase jsme měli i další šance a mohli dát další góly," řekl Šilhavý.

To trenér Baníku Radoslav Látal byl na své hráče pořádně nazlobený. "Někteří hráči si musí sáhnout do svědomí. S hráči si to vyřídím, protože takový přístup, jako někteří předvedli ve druhém poločase, nemíním akceptovat," prohlásil Látal.

Ostrava hrála podle jeho představ jen v úvodní čtvrthodině. "Prvních patnáct minut bylo celkem dobrých. Dostávali jsme se do šancí a dali gól, bohužel jsme hned vzápětí inkasovali. Pak už to z naší strany nebylo ono. Dělali jsme individuální chyby a Liberec je využíval," dodal Látal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články