Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Tévez dal hattrick a Manchester City se přiblížil United na 2 body

Norwich - Fotbalisté Manchesteru City rozstříleli nováčka z Norwiche na jeho hřišti 6:1 a v Premier League snížili náskok vedoucího městkého rivala United na dva body. Obhájce titulu má však k dobru nedělní zápas s Aston Villou. Třemi góly se na vítězství podílel trenérem dlouho zatracovaný Argentinec Carlos Tévez.

Carlos Tévez
zdroj: isifa/EPA autor: ROBIN PARKER

Osmadvacetiletý útočník prožívá povedený týden. Ve středu přispěl gólem k domácí výhře 4:0 nad West Bromwichem a dnes dalšími třemi brankami udržel naděje City na mistrovský titul. Tévez přitom půl roku nehrál kvůli tomu, že v září jako náhradník odmítl nastoupit do zápasu Ligy mistrů s Bayernem Mnichov. Až po omluvě se mohl v březnu vrátit do týmu Manchesteru.

Argentinec se na stadionu Carrow Road poprvé prosadil v 18. minutě, devět minut po něm zdvojnásobil vedení hostů krajan Sergio Agüero. Šest minut po pauze sice vrátil Norwich do zápasu Andrew Surman, ale závěr patřil "Citizens". V posledních sedmnácti minutách dokonal dvěma zásahy hattrick Tévez, podruhé se prosadil Agüero a skóre uzavřel střídající Andy Johnson.

Svěřenci trenéra Roberta Manciniho vyhráli venku poprvé po třech zápasech a Norwich po prosincové domácí výhře 5:1 zostudili na jeho hřišti ještě vyšším rozdílem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články