Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA

Fotbalová asociace počítá své členy, uzávěrka registrace se blíží

Praha – Už jen čtyři dny mají fotbalisté na všech úrovních, aby se znovu zaregistrovali jako členové Fotbalové asociace České republiky (FAČR). Kdo bude v obnovené databázi chybět, nebude se moci zúčastňovat fotbalových soutěží.

FAČR registruje své členy
zdroj: ČT24

Fotbalová asociace chce znát reálný počet svých členů. Navíc v utkáních na všech úrovních budou moci být na hřišti a na lavičce jen členové asociace, aby například disciplinární komise dosáhla na všechny aktéry zápasů. Registrovat se proto musí kromě hráčů i všichni členové realizačních týmů.

Kdo tak neučiní v příští sezoně, nebude do soutěží puštěn. "Skutečně hrozí, že k 1. 7. se nebudou moci zúčastnit soutěží. Jsem ale optimista a věřím, že to zvládnou všichni," uvedl ředitel legislativně-právního oddělení FAČR Petr Doležal.

Je nám líto, video expirovalo.
FAČR přepočítáva své členy

Termín na registraci vyprší už 29. února. Fotbalová asociace bude v případě opozdilců shovívavá. Zpracování stohů formulářů, které za každého člena posílají na asociaci kluby, potrvá do léta.

Diskutovanou novinkou je také letos padesátikorunový příspěvek, který musí platit každý člen. Vybrané peníze se přerozdělí malým klubům.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články