Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Real bez potíží porazil Santander a ligu vede o 13 bodů

Madrid - Fotbalisté Realu Madrid ve španělské lize bez problémů porazili Racing Santander 4:0 a na vrcholu tabulky mají ve 24. kole soutěže třináctibodový náskok před Barcelonou. Ta má však k dobru nedělní utkání s Valencií.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Real proti soupeři ze sestupové 18. příčky na gól čekal jen do šesté minuty, již 28. ligovou branku si připsal Cristiano Ronaldo. Portugalec má v čele střelecké tabulky už pětigólový náskok před Lionelem Messim z Barcelony. Po vyloučení hostujícího obránce Dominga Cismy za dvojí hraní rukou oslavil San Bernabéu v nastavení první půle branku Karima Benzemy.

Stejný počet branek přidal "Bílý balet" i po přestávce. Parádním třetím gólem ozdobil svůj první start v novém roce Argentinec Ángel di María a skóre uzavřel znovu Francouz Benzema. Real zaznamenal 20 vítězství ve 23 zápasech.

Espaňol Barcelona ztratil náskok na hřišti Getafe, přesto se v tabulce posunul na čtvrté místo. Vedení katalánského týmu trvalo jen čtyři minuty, na gól střídajícího Álvara Vázqueze odpověděl v 70. minutě z pokutového kopu Miku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články