Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Vedení Leverkusenu: Projekt Ballack zkrachoval

Praha - Dny Michaela Ballacka ve fotbalovém Leverkusenu jsou sečteny. Šéf německého Bayeru Wolfgang Holzhäuser tamnímu magazínu Focus řekl, že vedení klubu je ochotno bývalého kapitána německé reprezentace uvolnit dříve než 30. června. Tehdy mu totiž má vypršet smlouva. "Projekt Ballack za to nestojí," dodal.

Michael Ballack
zdroj: Bild

Ballack přišel zpět do Leverkusenu v roce 2010. To už měl za sebou angažmá v Chelsea a Bayernu Mnichov. Předtím se v roce 2002 s Bayerem fantasticky dostal až do finále Ligy mistrů, kde podlehl Realu Madrid 2:1. "Tohle bude má poslední sezona v Leverkusenu," uvedl fotbalista už koncem loňského roku. Za dva roky si podle smlouvy přišel až na 12 milionů eur.

Fotbalista loni skončil i v německé reprezentaci. Trenér Joachim Löw tím ukončil dlouhé spekulace kolem Ballackovy budoucnosti v německém výběru. Německý svaz sice záložníkovi nabídl rozlučku v přípravném zápase s Brazílií 10. srpna ve Stuttgartu, Ballack to však označil za drzost.

Ballack se prý cítí stále ve formě, byť v Leverkusenu moc příležitostí v základní sestavě nedostával. Oficiálně je nyní zraněný, pokud se však bude cítit fit, rád by podle svých slov hrál ještě alespoň dva roky. Kam zamíří teď, je nejisté. O služby osmadevadesátinásobného reprezentanta měly v minulosti zájem například kluby v Dubaji nebo německý Wolfsburg.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články