Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Mancini: K Tévezovi jsem se choval až příliš dobře

Porto - Trenér Manchesteru City Roberto Mancini odmítl, že by špatně zacházel s útočníkem Carlosem Tévezem. Způsob, kterým se k hvězdnému argentinskému fotbalistovi choval, byl prý možná naopak příliš mírný.

Roberto Mancini
zdroj: isifa/EPA autor: JONATHAN BRADY

Argentinský reprezentant hrál za City naposledy loni v září, poté se rozhádal s trenérem, když se během utkání Ligy mistrů s Bayernem Mnichov odmítl jít znovu rozcvičovat. V listopadu odletěl bez svolení klubu do Argentiny. Když v zimě ztroskotaly všechny naděje na přestup, dohodl se s lídrem anglické ligy na smíru a v úterý se vrátil do Anglie.

Tévez si stále nemyslí, že by měl důvod se omlouvat. Navíc prohlásil, že se k němu Mancini "choval jako k psovi". Italský trenér se před čtvrtečním zápasem Evropské ligy v Portu k tématu zdráhal hovořit. "Absolutně s Carlosem nesouhlasím, nikdy jsem se k němu špatně nechoval," uvedl.

"Možná to bylo spíš naopak, že jsem se k němu vždycky choval až příliš dobře. Tohle je poslední odpověď, kterou (na téma Téveze) v následujících třech měsících dávám," řekl sedmačtyřicetiletý Ital.

Tévez necestoval s týmem na zápas s FC Porto, ale chtěl by mu pomoci v ligovém tažení za prvním titulem od roku 1968. Podle Manciniho bude záležet především na formě, v jaké se z vlasti vrátil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články