Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Zrekonstruované Štruncovy sady se těší na zápas se Schalke

Plzeň - Viktorii Plzeň čeká ve čtvrtek premiéra v Evropské lize, Západočeši hostí na domácím stadionu bundesligové Schalke. Na věhlasného německého soupeře se očekává vyprodaná celá jedenáctitisícová kapacita zrekonstruovaných Štruncových sadů.

Tribuna na stadionu Viktorie Plzeň
zdroj: ČT4

Vzhledem k současným velmi nízkým teplotám by se však utkání nemohlo odehrát, kdyby v Plzni nejelo vyhřívání trávníku nepřetržitě už dva týdny. "Topení jsme zapnuli už 27. ledna a topíme na plný výkon tak, aby na utkání bylo všechno nachytáno. Na to, jaké panují poslední dobou teploty, je stadion ve vynikajícím stavu," míní mluvčí plzeňského klubu Pavel Pillár.

Úterý bylo ve Štruncových sadech ve znamení příprav. Stavělo se tiskové středisko, reklamní bannery, testovalo se multimediální středisko pro ovládání velkoplošných obrazovek i nově udělaný příchod z kabin. Podle regulí UEFA totiž musí oba týmy nastupovat na hrací plochu najednou.

Je nám líto, video expirovalo.
Štruncovy sady se chystají na Schalke

Zápas Viktorie se Schalke poutá pozornost po celém světě. "Z Německa máme akreditováno 30 novinářů, dalších na 70 jich přijede z Čech. A proto, že v Schalke hraje i jeden japonský legionář, přihlásilo se nám osm novinářů z Japonska včetně televizního štábu," uvedl Pillár.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články