Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Abraham se vrací do Gambrinus ligy. Poprvé nastoupil za Bohemku

Praha – V Satalicích ve skupině A zimní soutěže už jako hráč Bohemians 1905 nastoupil proti Hradci Králové záložník Martin Abraham. Ten se na českou prvoligovou scénu vrací po třech a půl roku. Majitel ligových titulů s Libercem a Slavií se s klubem včera definitvně dohodl na svém jarním působení.

Martin Abrahám při tréninku s Bohemians 1905
zdroj: ČT24

Martin Abraham se s Bohemians připravuje od 5. ledna, a tak už stihl nasát specifickou atmosféru ve vršovickém klubu. "Zatím jsem moc spokojený," nechal se slyšet fotbalista. "Parta, co tady je, vypadá hodně dobře," dodal.

Trenér Medynský si od třiatřicetiletého záložníka slibuje, že v důležitých momentech dokáže mužstvo vyburcovat. "Je to válečník, přesně takové hráče teď potřebujeme. Vrátil se nám Hartig, takže doufám, že vytvoříme na jaře tým, který bude šlapat," plánuje budoucnost nástupce kouče Hoftycha.

V dnešním duelu s Hradcem Králové se ani Hartig ani Abraham neprosadili. Bohemians prohrávali po gólu Fischera. Na konečných 1:1 vyrovnal Orolin a klokani tak přišli o šanci na postup do semifinále Tipsport ligy, do kterého se ze skupiny A dostal Jablonec.

Je nám líto, video expirovalo.
Abrahám za Bohemians
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články