Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Breznaník: Rád bych do Machačkaly

Praha – Slovenský záložník Michal Breznaník na podzim zářil v dresu Liberce a na jaře tomu nebude jinak. Je ovšem možné, že v létě už odejde. A další zástávka jeho štace je nastíněna. Breznaník by rád do Ruska. Fotbalista, jenž na sebe upozornil třeba výbornou podzimní hrou proti Spartě, by rád zakotvil v dagestánském Anži Machačkala.

Michal Breznaník
zdroj: ČT4

Kolem šestadvacetiletého fotbalisty krouží podle spekulací hned několik zájemců, samotného Breznaníka láká angažmá v ruské lize. "Zatím jsem v Liberci a neřeším to. Vypadá to, že zůstanu. Přestoupit se ale stále dá," řekl bývalý hráč Slovanu Bratislava.

"Láká mě Rusko, i když jsou i jiné země, kam bych rád šel. Ale musí být dobrá nabídka. V Rusku jsou pěkné peníze, liga je kvalitní. Rád bych si vyzkoušel angažmá v Anži Machačkala. Vím, že je to nejbohatší klub v Rusku," uvedl Breznaník.

Ten odehrál dosud za Liberec 37 zápasů, pochlubit se může 13 góly. Letos má na kontě dokonce osm finálových asistencí, což mu zajistilo průběžné třetí místo v hráčské produktivitě první ligy.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články