Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice

Plzeň má v hledáčku příbramského Wágnera

Praha – První zimní posilou plzeňských fotbalistů by se mohl stát příbramský útočník Tomáš Wágner. Mistrovský celek se o jednadvacetiletého útočníka, který zaznamenal na podzim sedm ligových branek, zajímal už před svátky a v příštích dnech čekají oba kluby jednání. "Plzeň je momentálně prakticky největší zájemce. Čekají nás jednání," řekl ředitel příbramského klubu Petr Větrovský.

Ilustrační foto

Klub od Litavky si svého kanonýra velmi cení a nechce ho prodávat za každou cenu. Jeho odchod by zřejmě připadal v úvahu pouze v případě mimořádné nabídky. "Tomáš je nesmírně talentovaný hráč a jsme rádi, že ho tady máme. Nechceme ho prodávat," řekl prezident fotbalové Příbrami Jaroslav Starka.

Wágner hraje u Litavky ligu od roku 2009. V minulé sezoně vstřelil čtyři branky, ale letos na podzim se výrazně zlepšil a v dosavadních šestnácti zápasech tohoto ročníku se trefil sedmkrát, což ho řadí mezi nejlepší ligové kanonýry. Dobrá forma mu vynesla také nominaci do reprezentační jednadvacítky.



Plzeň zatím v zimní přestávce přišla o klíčového záložníka a jednu z opor reprezentace Petra Jiráčka, který přestoupil do Wolfsburgu. Do stejného klubu má namířeno také Václav Pilař, jenž už je údajně v novém působišti domluven, a teď záleží na dohodě mezi kluby. Pilař je v Plzni na hostování z Hradce Králové. Zájem je i o další plzeňské hráče. Obránce František Rajtoral má údajně nabídku z Ruska, ale Viktoria ho s největší pravděpodobností neprodá.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články