Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Kolem Rajtorala krouží Rusové

Praha – Nadbíhání plzeňským hráčům zdaleka nekončí. Po Petru Jiráčkovi a Václavu Pilařovi je v posledních dnech největší zájem o Františka Rajtorala. Pětadvacetiletý obránce by se mohl stěhovat do Ruska, píše dnešní deník Sport. Další odchody z týmu však vedení západočeského týmu odmítá.

František Rajtoral
zdroj: ČT24 autor: ČT24

"Ano, nabídka z Ruska skutečně existuje, budeme o ní ještě jednat," potvrdil Petr Halaburda ze společnosti Sport Invest, která plzeňského pravého beka zastupuje.

"Točí se kolem něj dlouhodobě několik zahraničních klubů, ale nikdo s námi konkrétně nejednal," upřesnil ředitel Plzně Adolf Šádek. O odchodu dalšího klíčového hráče nechce slyšet. "Myslím, že odchodem Jiráčka pohyb v kádru směrem ven skončil," zdůraznil Šádek, který doufá, že se Plzni v zimě podaří udržet i Pilaře.

Přitom se však spekuluje o dalším hráči, o kterého je podle Sportu zájem – útočníka Marka Bakoše. "Nevím o žádné nabídce. Nemám vám co tajit, ale bohužel se mi nikdo opravdu neozval," popřel zájem slovenský kanonýr, který na podzim nasázel už šestnáct branek. Náhradou za něj by se pak mohl stát příbramský střelec Tomáš Wágner, o kterého Plzeň hodně stojí, píše deník Sport.

O příchodu Wágnera by mělo vedení Plzně jednat v Příbrami zítra. "Plzeň má ze všech klubů o Tomáše skutečně největší zájem, ale rozhodně jednání ještě není tak daleko, že bychom měli něco podepisovat," vysvětlil ředitel Příbrami Petr Větrovský.

Zdroj
deník Sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články