Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Nádvorník povede Žižkov dál, chce posílit kádr

Praha – Viktoria Žižkov sice stráví zimu na posledním místě ligové tabulky, má však jednu jistotu. I na jaře ji bude trénovat Roman Nádvorník, který byl do pražského klubu zapůjčen z druholigové Vlašimi. Ta se teď nyní dohodla s Viktorkou, že Nádvorníka, jenž se stal náhradou za odvolaného Martina Pulpita, zcela uvolní.

"Dohodli jsme se, takže doufám, že jo," řekl Nádvorník České televizi. Jeho tým podlehl v posledním letošním utkání Příbrami 1:2, v tabulce je na posledním šestnáctém místě se sedmi body. Stejně má po odečtu devíti bodů Sigma Olomouc, jenže lepší skóre. A ve Viktorce bijí na poplach.

"Naštěstí nám ti, co jsou kolem nás, moc neutíkají. Nezbývá nám než bojovat a pokusit se o malý zázrak," uvedl kapitán Žižkova Tomáš Procházka. Podle informací agentury Mediafax by Nádvorník v přestávce sezony chtěl do týmu přivést útočníky, které si vytipoval.

Zároveň se rozloučí s některými tvářemi, které byly v klubu na hostování. Jedná se o Petra Macha, Jana Bořila, Zbyňka Musiolu a Davida Kalivodu. "Tato čtyři jména povolaly kluby zpět," vysvětlil sportovní ředitel Jiří Rýva.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články