Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Sparta bude řešit personální změny až v týdnu

Jablonec nad Nisou - Fotbalisté Sparty vyhráli poslední letošní zápas v Jablonci 4:2 a díky šestibodovému náskoku v čele ligy by se mohli těšit na klidné Vánoce. Jenže na Letné ještě zřejmě bude pořádně rušno, protože na příští týden se chystají personální změny. Po utkání o nich však nikdo ze Sparty mluvit nechtěl - k hodnocení sezony prý dojde až v týdnu a případné personální změny se budou řešit následně.

Martin Hašek
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Sparta prožila rozporuplný podzim. "Získali jsme 40 bodů. Vedeme ligu o šest bodů a lehce jsme procházeli i domácím pohárem. Jenže kaňkou je vyřazení z Evropské ligy a pak dvě domácí prohry 0:3 v lize," shrnul v Jablonci první trenér Martin Hašek, který tým vede společně s generálním manažerem Jozefem Chovancem.

Právě na postu sportovního šéfa klubu dojde podle spekulací ke změně, na Letnou má nakročeno Jaroslav Hřebík. Podle posledních zpráv ale změna manažera nebude znamenat výměnu trenéra, Hašek by měl u týmu zůstat. Zbytek realizačního týmu ale bude možná rozpuštěn. "Nemohu říct, že by se mě zprávy a spekulace nedotýkaly, ale já o těchto věcech nerozhoduji. Nemohu to nijak ovlivnit než tím, že se snažím co nejlépe dělat svoji práci. A už vůbec to nechci rozebírat dnes, protože jsme plný emocí z utkání, které nás stálo hodně sil včetně těch psychických," prohlásil Hašek.

Sám je prý už vlastně nachystán na předložení účtů. "Analýzu podzimu mám připravenou, stačí doplnit dnešní zápas. Pak uvidíme, jak bude reagovat vedení klubu," uvedl.

Letenští funkcionáři zatím nechtějí případné změny komentovat. "Stejně jako po každé sezoně se bude v příštím týdnu v rámci klubu celý podzim vyhodnocovat, pak teprve přijdou případné závěry," prohlásil Ondřej Vichnar z tiskového oddělení Sparty.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články