Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Irský fanoušek pronikl na estonskou lavičku v kradené teplákovce

Londýn - Odvážný irský fanoušek si vychutnal vítězství svých fotbalistů nad Estonskem v baráži o Euro přímo na soupeřově lavičce. Conor Cunningham z Corku cestoval k úvodnímu zápasu do Tallinnu bez vstupenky, ale objevil otevřené boční dveře stadionu, pak estonskou teplákovou soupravu a bez povšimnutí proklouzl až na plochu. U soupeřovy lavičky si pak vychutnal zápas i následné oslavy.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

"Všiml jsem si pootevřených bočních dveří, nakoukl jsem dovnitř, ale byla to uzavřená místnost. Visely tam však estonské tepláky, tak jsem si je navlékl," popisoval své dobrodružství fanoušek pro stránku web mirrorfootball. "Hodil jsem si ještě přes rameno tašku s míči, ale pak nevěděl kam jít. Tak mě napadlo, že nejlepší to bude rovnou na estonskou lavičku," dodal.

Bez povšimnutí tam strávil celý zápas. A když Irové zvítězili 4:0, utíkal za nimi na plochu slavit. V tu chvíli ho zachytily televizní kamery. Výlet do Tallinnu podnikl hlavně proto, že na úterní odvetu v Dublinu jet nemohl. To nejdůležitější ale viděl, protože Irové domácí remízou 1:1 jen stvrdili postup na mistrovství Evropy 2012.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články