Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Wolfsburg sleduje plzeňského Jiráčka

Berlín - Bundesligový Wolfsburg intenzivně sleduje záložníka Plzně a české fotbalové reprezentace Petra Jiráčka. Napsal to server deníku Wolfsburger Allgemeine Zeitung, podle něhož pětadvacetiletý defenzivní středopolař patří mezi možné zimní posily klubu. V aktuálně 13. týmu nejvyšší německé soutěže by tak mohl nahradit krajana Jana Poláka, který kvůli nepřesvědčivým výkonům vypadl ze sestavy a je mezi kandidáty na odchod.

"Počítám, že se kádr v zimě změní oběma směry," potvrdil trenér "Vlků" Felix Magath, že plánuje jak odchody některých současných svěřenců, tak příchody nových fotbalistů. "Potřebujeme hráče, kteří naši úroveň okamžitě pozvednou, a ti se v současnosti najdou spíš v zahraničí. Nebudou to ale hráči, u kterých by každý fanoušek okamžitě volal hurá. Takové si žádný manažer ve Wolfsburgu nemůže dovolit angažovat," dodal kouč, aniž by jmenoval některou z vyhlédnutých posil. 

K nim patří Petr Jiráček, jehož gól v úterním barážovém utkání s Černou Horou pomohl českému národnímu mužstvu k postupu na mistrovství Evropy v příštím roce. Na adresu plzeňského záložníka WAZ uvádí, že si získal "ty nejlepší kritiky" za své výkony v letošní Lize mistrů. Wolfsburg by měl podle informací Deníku Sport z toho týdne zájem i o dalšího plzeňského fotbalistu - Václava Pilaře. Za něj však údajně nabídl slabých 30 milionů korun.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články