Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Sparta chce proti Znojmu stvrdit postup do čtvrtfinále poháru

Praha - Den po odvetném utkání baráže o postup na mistrovství Evropy mezi Černou Horou a českým národním týmem vyplňuje domácí fotbalový program dohrávka 4. kola Ondrášovka Cupu mezi pražskou Spartou a desátým celkem druhé ligy Znojmem. Letenští si z úvodního duelu na soupeřově hřišti přivezli pohodlný náskok 4:1 a nikdo nepochybuje o tom, že v dnešní dvetě bez problémů stvrdí postup do jarního čtvrtfinále. Zápas začne na Letné v 18:00 a řídit ho bude trojice rozhodčích Lerch - Pospíšil, Šecová.

Hlavičkující Jiří Jarošík
zdroj: ISIFA/VLP autor: Martin Divíšek

Podle trenéra Martina Haška nechtějí sparťané vůbec nic podcenit. "Předpokládám, že budeme mít vysoké procento držení míče a budeme hrát proti soupeři, který bude bránit hluboko. Je potřeba, abychom byli v pohybu, přesní v přihrávkách a trpěliví a abychom se ve velkém počtu tlačili do zakončení," řekl sparťanský trenér.

Vedoucí tým ligy se bude muset obejít bez rekonvalescenta Léonarda Kweukeho a také špílmachra Marka Matějovského, který je s reprezentací v Černé Hoře. "Znojmo je druholigový soupeř, tak předpokládám, že ta jeho absence nebude tak znatelná, jako kdybychom hráli s někým z popředí ligové tabulky," dodal Hašek.

Dnešní vítěz se připojí k šesti známým čtvrtfinalistům. O posledním účastníkovi jarních pohárových bojů rozhodne dvojzápas 4. kola mezi Plzní a Mladou Boleslaví, termíny úvodního utkání ani odvety zatím ještě nebyly určeny.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články