Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Souboj týmů Beckhama a Henryho zakončila šarvátka a dvě vyloučení

New York – Hromadnou strkanicí a dvěma červenými kartami vyvrcholil po konečném hvizdu úvodní zápas semifinále Západní konference americké MLS mezi New Yorkem a Los Angeles. V souboji týmů fotbalových hvězd Thierryho Henryho a Davida Beckhama se z vítězství 1:0 radovalo hostující Galaxy.

David Beckham
zdroj: ISIFA/Rex Features

Rvačku odstartoval bývalý barcelonský obránce Rafael Márquez, který hodil míč na Landona Donovana z Los Angeles. Toho se okamžitě začali zastávat spoluhráči. Rozhodčí strkanici vyřešil vyloučením Márqueze, na druhé straně viděl červenou kartu Juninho.

"Bylo tam pár nefér zákroků. Za dlouhá léta, co jsem v této soutěži, jsem neviděl takhle podle hrající tým, chovají se tak celý rok. Před pár týdny jsem viděl Henryho dát někomu ránu kolenem do zad. Nějak se s tím smíříte, ale nakonec to ve vás přeteče. Lepší tým zvítězil," prohlásil americký reprezentant Donovan.

Jedinou branku utkání předtím v 15. minutě vstřelil Mike Magee po Beckhamově přihrávce. Anglický záložník, který ve své páté sezoně v zámoří stále čeká na titul z MLS, našel svého spoluhráče za obranou pasem téměř z poloviny hřiště.

 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články