Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v alpském lyžování

Ronaldo přiznal, že občas nesekal latinu

Rio de Janeiro – Bývalý slavný fotbalový kanonýr Ronaldo přiznal, že se občas během kariéry nechoval jako správný profesionál. Bývalý útočník Barcelony, Interu Milán a Realu Madrid v rozhovoru pro deník Mundo Deportivo zavzpomínal, jak si během mistrovství Jižní Ameriky v roce 1997 naplánoval se spoluhráčem Romáriem útěk z hotelu za noční zábavou.

Ronaldo
zdroj: ISIFA autor: Sebastao Moreira

"Přesvědčil mě, ať s ním jeden večer uteču," řekl Ronaldo. "Museli jsme přelézt zeď, kde jsme si předtím nachystali žebřík, a za ní na nás už čekal objednaný taxík. Víc radši neprozradím, snad jen, že všechno bylo naplánované do nejmenšího detailu," přidal útočník, který pak na turnaji pěti góly pomohl Brazílii k titulu a byl vyhlášen nejlepším hráčem.

Dvojnásobný majitel Zlatého míče v rozhovoru promluvil také na téma, zda sportovcům před zápasy či závody škodí sex. Ronaldo je přesvědčen, že ne. "Není pravda, že sex snižuje výkonnost. Mnohem víc vás unaví masturbace," prohlásil autor rekordních 15 branek na světových šampionátech, který s fotbalem skončil letos v únoru.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články