Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Kadlec chce zůstat v Leverkusenu, podpis smlouvy se blíží

Leverkusen – Obránce Michal Kadlec patří momentálně mezi opory národního týmu a díky svým výkonům patří mezi nejžádanější beky bundesligy. Ač mají o Kadlece zájem přední německé kluby, v příštích dnech by měl podepsat novou čtyřletou smlouvu ve "svém" Leverkusenu. S vedením klubu nyní vyjednává předseda představenstva společnosti Sport Invest Viktor Kolář.

Ilustrační foto

Pokud Kadlec novou smlouvu podepíše, stane se jedním z nejlépe placených obránců bundesligy. "O Michala je zájem v Německu i v dalších zemích, ale v Leverkusenu si vybudoval skvělé jméno, což klub dokázal už i při jednání o nové smlouvě, která Michala zařadí mezi top hráče Bundesligy," uvedl Kolář.

"Přestože o Kadlece mají zájem další přední bundesligové kluby, Michal se rozhodl v Leverkusenu zůstat, protože mu v klubu nic nechybí a hodně si ho tam považují. Je nesmírně důležitým hráčem a v minulé sezoně odehrál za Leverkusen z fotbalistů v poli nejvíc minut," dodal Kolář.

Kadlec se podílel na skvělé loňské sezoně Leverkusenu velkou měrou. Pro Bayer byl minulý ročník třetím nejúspěšnějším v historii klubu. Sedmadvacetiletý reprezentant během posledních tří ročníků bundesligy odehrál za Leverkusen 102 zápasů a dal v nich 11 gólů.

Michal Kadlec potvrzoval skvělou formu i v reprezentaci, kde v kvalifikaci odehrál nejvíce minut ze všech hráčů a v závěru byl i střelcem důležitých branek. Z postu levého beka byl dokonce se čtyřmi brankami nejlepším českým střelcem.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články