Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Česká fotbalová reprezentace se zotavuje po včerejším zápase

Praha - Fotbalisté české reprezentace se po včerejším prohraném zápase se Španělskem zotavují a připravují se na další zápas. Čekala je dnes rozvička, některé z nich i rehabilitace. Žádné vážnější zranění si však ze včerejšího utkání nikdo neodnesl.

Český tým na rozcvičce
zdroj: ČT24

"Celkem ten stav je v pořádku, protože jsme neměli moc šancí se zranit," říká lékař reprezentace Petr Krejčí. Dodává, že lehčí svalové zranění má Dan Pudil, který je teď v rehabilitaci, a také Milan Baroš. Jaroslav Plašil, který včera nehrál kvůli kartám, zápasí od úterý s virózou. Všichni tři by ale do úterního duelu v Litvě měli být připraveni nastoupit. Národní tým vstřebával prohru 0:2 se soupeřem, který byl nad jeho možnosti. Nyní se schyluje k duelu v Kaunasu, který bude podle očekáváním klíčem k postupu do baráže.

"Bude to jiný zápas, dlouho dopředu jsme očekávali, že se bude rozhodovat až v Litvě. Nějaká poraženecká nálada není na místě, druhé místo pro baráž je stále ve hře," prohlásil reprezentační manažer Vladimír Šmicer, který se dokáže dobře vžít i do situace útočníka Baroše, kterého diváci vyhnali nemilosrdně z trávníku. Sám podobnou situaci zažil před deseti lety, kdy proti Dánsku neproměnil v kvalifikaci MS tři šance a fanoušci dali jinak oblíbenému reprezentantovi najevo svou nevoli.

Baroš dnes na tréninku chyběl, s naraženou nohou absolvoval pouze regeneraci. Podobně jako Pudil, jenž má z pátku zhmožděný stehenní sval. Hráči trénovali rozděleni na dvě skupiny. Náhradníci, kteří hráli v pátek krátce nebo vůbec nenastoupili, absolvovali náročnější přípravu. Základní sestava z pátečního duelu po výběhu absolvovala rehabilitační cvičení v útrobách tribuny ukryta před deštěm. V neděli ráno ještě bude výběr Michala Bílka trénovat v Praze, odpoledne už s dvoudenním předstihem odletí do Litvy.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články