Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Jednadvacítka se začíná připravovat na agresivní Wales

Praha – Fotbalovou reprezentaci do jednadvaceti let čeká příští úterý třetí zápas kvalifikace na mistrovství Evropy. Na utkání ve Walesu se dnes začal tým trenéra Dovalila připravovat v Jablonci. Většina z nominovaných se dopoledne sešla v tréninkovém centru Sparty v Praze na Strahově. Nechyběli mezi nimi ani dva nováčci v jednadvacítce. Marek Hanousek z Dukly a sparťan Ladislav Krejčí.

Radost české jednadvacítky
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Mladý sparťanský hráč po zdravotních problémech zažívá úspěšné období. Dvakrát byl v základní sestavě Sparty. V derby dal Slavii gól a teď ho čeká reprezentace. "Mám takový program rád, když jsem v tempu. Vyhovuje mi to," uvedl na srazu Krejčí.

Reprezentace do jednadvaceti let zatím v domácích utkáních porazila Andorru a remizovala s Arménií. Nyní ji čeká první duel na hřišti soupeře. A sok to nebude nijak jednoduchý, v jeho řadách nastupuje několik hráčů se zkušenostmi z Premier League. "Bude to agresivní soupeř, který se bude snažit napadat," odhadl trenér jednadvacítky Jakub Dovalil.

Je nám líto, video expirovalo.
Jednadvacítka se připravuje na Wales

Duel ve Wrexhamu by měl být vyprodán. Čeští mladíci se tak mohou těšit na skvělou fotbalovou kulisu. "Atmosféra bude určitě výborná. Doposud s tím žádné zkušenosti nemám," podotkl Krejčí.

V pátek čeští mladíci odehrají přípravný zápas s ligovým Jabloncem a do Walesu vyrazí v neděli.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články