Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Kritika Mourinha. Členové Realu si nebrali servítky

Madrid - Trenér José Mourinho si už stihl udělat nepřátele i v Realu Madrid. Na valné hromadě "Bílého baletu" několik členů klubu prohlásilo, že kontroverzní chování portugalského fotbalového kouče klub poškozuje. "Když chcete mít doma tygra, musíte ho přivázat, aby nesežral sousedovu dceru," prohlásil Rafael Vareos, jeden z členů klubu. Jeho vystoupení se však setkalo s pískotem a bučením.

José Mourinho
zdroj: soccer-magazine.com

Bývalý kouč Chelsea a Porta přišel do Realu loni v květnu z Interu Milán a už několikrát se dostal do konfliktu s rozhodčími i funkcionáři ostatních klubů. Prohlásil například, že Real je kvůli rivalovi z Barcelony záměrně poškozován, a při srpnovém španělském Superpoháru píchl při hromadné potyčce do oka barcelonského asistenta Tita Vilanovu.

"Mourinho není Madridista, ale Mourinhista," prohlásil Vareos. "Mourinho není správným příkladem rodiny Realu Madrid. Klub by takový obrázek neměl vysílat do světa," přidal další člen klubu Juan Miguel Nogues.

Navzdory kritice má však Mourinho podporu klubového prezidenta Florentina Péreze. "Kde je napsáno, že když nás poškodí rozhodčí, tak si nesmíme stěžovat?" řekl na valné hromadě funkcionář. "Máme nejlepšího trenéra na světě. Někteří lidé jsou příliš ovlivněni médii, neměli by se nechat oblbovat," přidal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články