Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Barcelona ve šlágru kola s Valencií pouze remizovala

Valencie - Soupeř plzeňských fotbalistů v základní skupině Ligy mistrů Barcelona v pátém kole španělské ligy remizovala 2:2 ve Valencii a nenavázala na drtivou sobotní domácí výhru 8:0 nad Pamplonou. Pro španělského mistra to byl třetí nerozhodný výsledek z posledních čtyř soutěžních utkání.

Valencie - Barcelona
zdroj: AP Photo autor: Alberto Saiz

Valencie se ve šlágru večera dostala na svém stadionu Mestalla do vedení už ve dvanácté minutě, když si srazil míč do vlastní branky francouzský obránce Éric Abidal. Za dvě minuty však po přesné Messiho přihrávce zblízka vyrovnal Pedro. Domácí rychlá odpověď Barcelony nerozhodila a ve 23. minutě jim vrátil vedení z podobné akce jako před prvním gólem neobsazený Pablo Hernández.

Obhájce titulu se po přestávce zlepšil, ale dlouho nedokázal překonat pozorného brankáře Guaitu. Hrozbu první soutěžní porážky Barcelony v sezoně odvrátil až v 77. minutě Cesc Fábregas po dalším Messiho pasu. Někdejší kapitán Arsenalu si v novém dresu udržel výbornou střeleckou bilanci a zaznamenal čtvrtý gól ve čtvrtém ligovém startu.

Domácí "Netopýři" i přes závěrečný tlak hostů a vyloučení obránce Jordiho Alby výsledek udrželi a zůstali v čele neúplné tabulky.

Výsledky 5. kola španělské fotbalové ligy

Atlético Madrid - Gijón 4:0 (72. a 80. Falcao, 28. vlastní Lora, 68. Domínguez), Málaga - Bilbao 1:0 (62. Cazorla), Santander - Real Madrid 0:0, Vallecano - Levante 1:2 (72. Tamudo - 10. Valdo, 29. Ballesteros)

 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články